Waardebepaling bij een bedrijfsbeëindiging

Een bedrijfsbeëindiging kan veel oorzaken hebben, bijvoorbeeld faillissement, geen bedrijfsopvolging of een welverdiend pensioen. Wanneer u gaat stoppen met uw bedrijf kan het voorkomen dat u blijft zitten met (onverkochte) goederen, hierbij kunt u denken aan voorraden, inventaris, inboedels, machines, ICT- systemen en wagenparken. Om deze goederen snel en tegen een goed bedrag te verkopen is het mogelijk om de diensten van een opkoper in te schakelen. Hahebo is al meer dan 30 jaar actief in het opkopen van onder andere bedrijfsbeëindigingen, hierbij profiteert u van diverse voordelen.

Vul onderstaand waardebepalingsformulier in voor uw bedrijfsbeëindiging, geef hierbij een beschrijving van uw goederen en upload eventueel foto’s.

Uw naam(verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Typ de tekst over

captcha

Aanvraag & procedure waardebepaling bij bedrijfsbeëindiging

1. Uw aanvraag wordt door ons in behandeling genomen, u krijgt altijd een ontvangstbevestiging.
2. Wij plannen een afspraak met u in, om samen met onze inkopers uw goederen te bezichtigen.
3. Onze inkopers doen u een voorstel, en geven u hier in een persoonlijk onderhoud toelichting aan.
4. Indien er onduidelijkheden zijn, nemen wij telefonisch contact met u op.

Wij stellen alles in de mogelijkheid om u binnen drie werkdagen van antwoord te voorzien.

Meer informatie over Hahebo opkoper – Dé Opkoper bij een bedrijfsbeëindiging ?
Hahebo staat bekend als Dé Opkoper van zakelijke inboedels, inventarissen en voorraden. Geen project is te groot of te gek voor Hahebo.

Hahebo heeft vooral interesse in het opkopen van bedrijfsinventarissen zoals machines, kantoormeubilair, magazijninrichting, personen- en bedrijfsauto’s, klantenbestanden, domeinnamen, computers en overige ICT, maar ook uw restpartijen, overtollige voorraden, winkeldochters en partijgoederen zijn voor ons interessant.

Over ons